Over Ons

Het beste team dat je ooit ..., team ?Webatelier doet een beroep op een breed netwerk aan specialisten voor professioneel webdesign en
webontwikkeling

Het Webatelier is een éénmanszaak, en toch kunnen we spreken van een team.

We doen namelijk regelmatig een beroep op andere specialisten op grafisch vlak voor zowel webdesign als logo design, SEO writing, SEO optimalisatie en doelgerichte projectmodules.
Onze inspiratie en kennis wordt dagelijks gevoed door verschillende open source communities, waar de drupal community natuurlijk een grote bron is voor ons.
Uw website wordt niet door onszelf zo goed gemaakt, een enorm team van duizenden vrijwilligers zorgt ervoor dat de werking van uw site zo op punt staat, velig blijft en elke dag weer iets beter wordt. 

Zo hebt u als klant steeds het beste van alle werelden, een persoonlijke service gecombineerd met mijn professionele kennis en die van vele anderen.

 

Me, Fre

Geboren in ... en mijn hobbies zijn ...

6.jpg

Nee, dat interesseert je natuurlijk niet, wat dan wel ?
Wel ik ben sedert het ontstaan van de Commodore 64 bezeten door computers en IT in het algemeen. Sedert de eeuwwisseling is mijn aandacht vooral naar websites gegaan met een eerder schuchtere poging tot een persoonlijke site in het begin, om daarna mezelf te storten op een VBulletin Forum (nog steeds 1 van de grootste communities in België).

Na enkele kleinere websites gemaakt te hebben besloot ik het professioneler aan te pakken ... enkele jaren avond- en dagonderwijs (CVO en Syntra) en veel zelfstudie in vreemde talen zoals HTML, CSS, PHP, javascript en andere vreemde talen (¿ Holá qué tal ?), een studie die trouwens constant verdergezet wordt.
Na een tijdje gespeeld te hebben met het CMS systeem Joomla besloot ik Drupal erbij te nemen, om uiteindelijk de kwaliteit, moduleerbaarheid en stabiliteit van Drupal boven Joomla te moeten erkennen.
Sinds 2011 doen we enkel nog projecten met het Drupal CMS.

Naast mijn zeer gezonde interesse voor alles wat bits en bytes betreft probeer ik ook dagelijks mijn vrouw en 3 kinderen liefdevol te programmeren tot stabiele drupal modules, met wisselend succes. ;-)

Fre

 

Mijn skills

Webdesign (85%)
SEO Optimalisatie (60%)
CSS(85%)
Logo ontwerp (55%)
Zelfrelativering (98%)